Sociale weerbaarheid voor mijn kind

Onze sociale weerbaarheidstraining richt zich op jongeren die erg verlegen en/of teruggetrokken zijn en daar last van hebben. Onze coach/ begeleidster besteedt aandacht aan het maken en onderhouden van contact met anderen. "Hoe ga ik om met conflicten"?

Door rollenspelen en andere doelgerichte simulaties, wordt geoefend hoe je op een sterke, maar ook prettige manier kunt omgaan in deze situaties. Het vergroten van de assertiviteit en het vertrouwen in zichzelf lopen als een rode draad door dit traject.

Weerbaarheidstraining in Heerlen

Allereerst neemt u contact met ons op (045-571 44 48 of vul het contactformulier in.) Onze begeleidster zal u dan terugbellen. U kunt tijdens dit gesprek in aangeven wat de situatie van uw kind is. Aan de hand van haar bevindingen zal ze aangeven of wij iets voor u kunnen betekenen. Meestal wordt hierna een afspraak voor een eerste gesprek gepland met u en uw kind.

Onze trainingen zijn altijd afgestemd op iedere verschillende situatie. Dit betekent dat de coach aan het einde van dit gesprek zal aangeven hoe ze dit traject wil aanpakken. Ook zal het tarief dan besproken worden.

Meer trainingen voor scholieren