Individueel loopbaanconsult in Heerlen

U zit met een probleem wat betreft werk of opleiding? U weet niet goed raad met de situatie die u als complex, onduidelijk of gespannen ervaart? Verheldering of van het probleem door een onafhankelijke, deskundige buitenstaander is dan vaak zeer zinvol. 

U heeft op dat moment (nog) geen behoefte aan uitgebreide onderzoeken, maar wel aan een korte en praktische analyse door een ervaren loopbaanadviseur die de situatie objectief en professioneel kan bekijken. Voordat u eventueel kiest voor een systematisch onderzoek, heeft u dus behoefte aan een persoonlijk gesprek waar u uw verhaal kunt doen. De adviseur probeert het probleem helder te krijgen en u een stap verder te helpen in uw loopbaanplanning.

Probleemverheldering: vertaling van uw vragen, c.q. problemen naar de kern Pragmatische voorlichting en adviezen: op basis van wat u vertelt, kan de adviseur u een indicatie, tips en enige handvatten geven ten aanzien van uw mogelijkheden Het consult kan dus dienen ter probleemverheldering, als smeermiddel, c.q. overgang naar verdere vormen van onderzoek, of het kan leiden tot praktische aanwijzingen waarmee u verder kunt.

Neem per mail of telefonisch contact met ons op. De bureau coördinator informeert u op basis van uw vragen en maakt meteen afspraken met u of verbindt u door met een adviseur. Het consultgesprek met de verantwoordelijke adviseur kan duren van een 0,5 uur tot 1,5 uur. Op basis van ervaring blijkt een uur vaak het minimum om uw situatie naar tevredenheid door te kunnen nemen. Als locatie kunt u terecht in het kantoor van Da Vinci aan de Akerstraat 140 in Heerlen. Neem gerust contact met ons op: 045 571 4448 of vul volgend formulier in.

U wilt loopbaanadvies?

De door u ingevulde informatie is succesvol verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het later nogmaals, of stuur ons een email.

Andere vormen van loopbaanbegeleiding