Over Da Vinci

Training en Studieadvies Limburg

Da Vinci Studie Training en Studieadvies Limburg is het meest veelzijdige, professionele studiekeuzeadviesbureau van Zuid Nederland. We zijn gespecialiseerd in studiekeuze, studieadvies, profielkeuze, maar ook voor faalangsttrainingen, studieplanning of capaciteitenonderzoek kun je bij ons terecht.

Al 20 jaar zijn we dé adviseur voor ouders, studenten en leerlingen. Door onze jarenlange ervaring binnen het middelbaar- ,hoger beroepsonderwijs en universitaire wereld, garanderen we een veilige en juiste studieloopbaan. Uit recent onderzoek blijkt dat de kans op een baan steeds zwaarder weegt bij studiekeuzes. Toch zorgen wij voor een goede balans tussen arbeidsmarktperspectief en eigen competenties.

Bij ons werken ervaren en gekwalificeerde loopbaan- en studiekeuzeadviseurs, lid van het register Noloc. Wij zorgen voor een gedegen voorbereiding op de verplichte studiekeuzecheck voor aanvang van een studie op het hoger onderwijs.

Onderwijsinstituten ondersteunen we o.a. op het gebied van screening , training en docentencoaching. In onze regio werken we voor veel onderwijsinstellingen. Ons aanbod is gericht zowel op docenten als op scholieren. De afgelopen jaren hebben we veel jonge mensen onderzocht en docenten begeleid.

Veel mensen uit Maastricht, Sittard en Heerlen Komen bij ons voor een studiekeuzetest.