Diensten voor bedrijven/organisaties en individuele loopbaanvragen

Da Vinci Studie, Competentie Loopbaanadvies Limburg is het meest veelzijdige, professionele loopbaanadviesbureau van Zuid Nederland. We zijn gespecialiseerd in assessment, onderzoek, loopbaanbegeleiding en carrière-switchen van mensen of organisaties, op het gebied van studie en werk. Al 20 jaar zijn we dé loopbaanadviseur voor bedrijven, gemeenten, instellingen en het onderwijs.Bij ons werken ervaren en gekwalificeerde loopbaanadviseurs, lid van het BKA-register en Noloc.

Onze assessments zijn steeds maatwerk, uitgebreid, maar vooral doelgericht. Wij helpen u, om uw talenten te ontdekken en actief uw eigen carrière te sturen. Onze kracht zit in een mensgerichte, laagdrempelige aanpak en een hoge mate van betrokkenheid. Door ons compacte team weet u zeker dat een vaste coach of trainer u zal begeleiden gedurende het hele traject.

Assessment, loopbaanbegeleiding, outplacement en mobiliteitscoaching bieden we steeds met succes aan. Met name in de regio Heerlen, Maastricht en Sittard. Ook op afstand, via onlinetests kunt u bij ons terecht, bijvoorbeeld wanneer op korte termijn conclusies en aanbevelingen noodzakelijk zijn. Onze E- assessments zijn snel inzetbaar en zeer voordelig.
Bent u toe aan een loopbaanswitch, of wil je hulp bij je studiekeuze in Limburg ? Heeft u gerichte sollicitatiebegeleiding nodig, bijvoorbeeld met uw sollicitatiebrief, Linked In of CV? Bent u op zoek naar persoonlijke trainingen, zoals bij faalangst, examenvrees of assertiviteit? Dan zijn wij voor u een geschikt bureau.