Niet meer tevreden met je werk? Onze unieke aanpak van een loopbaanswitch in de regio Maastricht - Heerlen kan de oplossing zijn

Ben je nog tevreden met je baan? Iedereen komt in zijn werkzame leven op kruispunten waar nagedacht wordt over zijn of haar loopbaan. Bij een loopbaanswitch is bijna altijd sprake van een wens of onvermijdelijkheid (in geval van een outplacement) om van functie te veranderen. Ben je niet meer tevreden met je baan en ben je op zoek naar loopbaanbegeleiding in de buurt van Heerlen?

Wie zelf geen plan maakt, wordt vaak opgenomen in het plan van een ander! Soms ontstaat er twijfel over de "huidige" situatie waarin men verkeert. Oorzaken hiervan kunnen liggen in de werkinhoud maar ook in je werkomstandigheden. Werk je in Maastricht of Zuid Limburg, dan kun je bij DaVinci in Heerlen terecht voor advies over een loopbaanswitch. Je kunt bij ons terecht met vragen / gedachten als:

Veranderende interessen en motivaties zijn dan meestal het gevolg. Mensen die in deze situatie terecht komen hebben altijd de behoefte, hun loopbaanmogelijkheden opnieuw te onderzoeken.

Onze aanpak bij een loopbaanswitch in de regio Maastricht – Heerlen – Sittard

Een loopbaan switch is meer dan alleen een onderzoeksdag. We starten allereerst met een uitvoerig intakegesprek. Hier wordt duidelijk wat er precies het probleem is. De vraag die meestal centraal staat is, welke verandering het meest voor de hand ligt.

Bekijk onze aanpak van een loopbaanswitch.

Meer weten?

Neem contact met ons op.

Andere vormen van loopbaanbegeleiding