Loopbaanbegeleiding in Maastricht Heerlen Limburg

Vaak ontstaat een begeleidingsvraag met een onduidelijk gevoel Je krijgt steeds minder energie en aan het eind van de dag ben je totaal uitgeput. Kortom, er klopt iets niet op je werk. DaVinci biedt loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht en Zuid Limburg. Hiermee kan een antwoord worden gevonden op vragen over je werk en loopbaan.

Vraag je je weleens af wie je eigenlijk bent, wat je wilt en wat eventueel andere mogelijkheden zouden kunnen zijn? Herkenbaar? Bijna iedereen loopt ergens in zijn of haar loopbaan tegen problemen op. Soms gaan die snel weer over, maar soms zijn de werkproblemen hardnekkig. Je kunt het lastig vinden om het bespreekbaar te maken, daarom duurt het even voordat je actie gaat ondernemen.

Nu komt loopbaancoaching in beeld. DaVinci te Heerlen is gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding in de regio Maastricht - Heerlen - Sittard. We zien dus een aantal ‘vage’ kenmerken. Wees gerust, het hoeft nog niet perfect en helder geformuleerd te zijn voordat je kunt beginnen om jezelf of de situatie verbeteren.

Voor werkgevers en werknemers in de regio Maastricht bieden wij verschillende vormen van LoopbaanbegeleidingLoopbaancheck: wat moet de volgende stap worden in mijn carrière?
Loopbaanswitch: past mijn werk nog wel bij mij?
Loopbaanconsult: ik weet niet goed wat ik moet?