Young professionals

Zo, het begeerde papiertje heb je binnen. Je hebt het geweldig voor elkaar, maar nu? Nu is het tijd voor de volgende stap, maar je weet niet hoe. Geen zorgen, jij bent niet de enige die even niet weet hoe nu verder! Bij Davinci in Heerlen kunnen wij je verder helpen.

Wij werken al jaren op het snijvlak van studenten enerzijds en mensen die al werkzaam zijn anderzijds. We hebben een ruime kennis van het hoger onderwijs en de universitaire wereld. Daarnaast hebben we een aanzienlijk netwerk van bedrijven en instellingen.

Onze coaching kan voor jou een volgende stap in je ideale leven betekenen . De uitkomst is voor iedereen anders omdat je werkt aan je persoonlijke kansen en dilemma's. Onze coaches zijn competent hebben de boeiende persoonlijkheid om met je te matchen en overtuigen.

Alles draait om jouw persoonlijk proces. We bieden een vertrouwde situatie waar je gelijkwaardig begeleid wordt naar jouw eigen doelen. Aan de hand van onze gestructureerde aanpak zie je al vrij snel dat er mogelijkheden zijn die je eerst nog niet wist.

Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend intakegesprek. Je ervaart dan meteen hoe onze werkwijze is. Telefoon 045-571 44 48 of vul het contactformlier in.

Neem contact met ons op

Andere vormen van loopbaancoaching