Over Da Vinci

Studie, Competentie Loopbaanadvies Limburg

Da Vinci is reeds meer dan 15 jaar dé partner voor bedrijven, instellingen en het onderwijs. De naam is niet voor niets gekozen: "Uomo Universale", De veelzijdige mens, staat bij ons centraal. Wij geloven dat iedereen bijzondere competenties heeft, alleen worden deze helaas niet altijd ontdekt of gezien. Dit is voor ons een uitdaging. Mensen activeren en zichzelf te zien in de volle omvang van hun "zijn en kunnen". We werken op het snijvlak van mens, arbeid en studie.

Ons klein, vast team adviseurs, coaches en trainers zorgen voor een verruimende maar ook zakelijke kijk op functioneren. Voor organisaties zorgen we, dat inzetbare en betrokken medewerkers op de juiste plek komen en blijven.

Onze cliënten en opdrachtgevers noemen ons deskundig, laagdrempelig, persoonlijk en vooral betrokken. Deze speerpunten zijn de basis voor onze missie.

Da Vinci Studie Loopbaanadvies Limburg is veelzijdig. We zijn gespecialiseerd in loopbaanbegeleiding, assessment, onderzoek en carriereswitchen. Bekijk ons aanbod op uw gemak. We zien u graag als toekomstige relatie!