Studiekeuze bureau Davinci helpt bij het maken van de juiste studiekeuze

Doe een studiekeuze onderzoek of studiekeuzetest. Je staat voor een belangrijke beslissing in je leven: het kiezen van je studie! Misschien weet je al precies welke richting je op wilt, maar misschien heb je nog geen idee. Of twijfel je nog. Studiekeuze bureau Davinci helpt je graag om je te ondersteunen bij het maken van je studiekeuze.

Woon je in Maastricht, Heerlen of in een andere plaats in Limburg en kun je hulp bij je studiekeuze gebruiken? Studiekeuze bureau Davinci vindt samen met jou de juiste studie.

Ik heb geen idee welke studie bij mij past

Als je nog niet weet welke opleiding je wilt gaan volgen of welke studie bij je past, is het goed om eerst jezelf beter te leren kennen. Vanuit ons kantoor in Heerlen helpen wij studenten uit Maastricht, Heerlen of Limburg bij het maken van de juiste studiekeuze. In de eerste bijeenkomst gaan we aan de slag met het in kaart brengen van jouw (onderwijs)verleden, je huidige leefwereld, je competenties en interesses. Zo kunnen we een beeld krijgen van welke studie bij je past. Maar we kijken niet alleen naar je interesses en competenties, we gaan ook kijken welke criteria belangrijk voor jou zijn bij een studie.

Meer informatie over hoe we dit aanpakken

Ik twijfel welke studie bij mij past. Doe de studiekeuzetest

Als je twijfelt tussen meerdere studies kan dat en heel lastige keuze zijn. Je bent bang spijt te krijgen van je keuze. Een goede onderbouwing bij het maken van een studiekeuze is daarom erg belangrijk. De studiekeuze hulp van Davinci studiekeuze adviesbureau is een speciaal studieprogramma ontwikkeld voor mensen die een veilige keuze willen maken en die al enig idee hebben welke studie ze willen gaan volgen. Het online-programma biedt de mogelijkheid nog eens alle stappen rustig na te gaan en te zien welke keuze de juiste is. Met een of enkele "traditionele" tests op internet komt men meestal niet verder. Daarom hebben we een diepgaand online- onderzoeksprogramma ontwikkeld dat reeds jaren succesvol is.

Meer informatie