ontwikkeladvies met arbeidsmarktscan 

ontwikkeladvies voor werkenden en niet werkenden, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers)  bij Da Vinci in Heerlen , Maastricht

 

Werkenden en werkzoekenden kunnen bij ons een ontwikkeltraject volgen. Daarmee krijgt zicht op uw arbeidsmarktkansen aan de hand van een diepgaande arbeidsmarktscan. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. 

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien?  Bestaat het werk dan nog wel? Dreigt er ontslag (door Corona?).

Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen? Het ontwikkeladvies voor iedereen biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Is een Ontwikkeladvies iets voor u?  Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies bij Da Vinci in Heerlen. U krijgt dan een persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kan hebben. 

Overweegt u een carrièreswitch? U krijgt een goed beeld van uw competenties. We werken samen aan een persoonlijk ontwikkelplan. Wilt hiermee aan de slag, neem dan contact met ons op.
Bent u werknemer, werkloos, zzpér of ondernemer? Vraag dan nu een ontwikkelingtraject aan.

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in uw toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u te horen wat loopbaancoaching inhoudt en wat u ervan kunt verwachten.

Ik wil meer weten over het Ontwikkeladvies van Da Vinci in Heerlen

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op