Specialist in Assessment Maastricht, Heerlen en Sittard


Met meer dan 15 jaar ervaring is Davinci een van de meest ervaren assessment bureaus in de regio Maastricht, Heerlen, Sittard. Als werkgever in Limburg heeft u belang bij de juiste medewerker op de juiste plek en kunt u profiteren van onze jarenlange assessment ervaring. Davinci Assessment Maastricht heeft hét assessment aanbod voor het vinden van de juiste kandidaat.

Ons assessment aanbod maakt inzichtelijk over welke capaciteiten, competenties en kwaliteiten uw huidige of potentiële kandidaat beschikt. Niet zomaar iemand, maar degene die de beste aansluiting vindt en goede prestaties levert voor uw organisatie. Wij kunnen alle relevante gegevens snel voor u vinden. Naast kennis en betrouwbare tools, profileren wij ons door inzet met bevlogenheid en passie.

De juiste mensen in de juiste functie


Davinci Assessment & Loopbaanbegeleiding Heerlen is niet alleen uw partner bij uw zoektocht naar nieuw personeel. Ons ontwikkelingsassement en teamassessment traject leveren u en uw medewerkers inzichten op om tot prestaties te komen of passende loopbaanstappen te zetten.


Neem vrijblijvend contact met ons op