faalangsttrainingen voor uw kind in Heerlen, Maastricht - Limburg

Faalangst: je Bent je bang om (weer) te falen, tekort te schieten of om aan bepaalde verwachtingen niet te kunnen voldoen.? Voel je je onzeker en angstig als een ander (leraar ouders, vrienden) je gaan beoordelen? Faalangst training kan je helpen om van dit soort gedachten af te komen: "Ik ben bang dat anderen mij niet goed genoeg vinden. Als ik niet goed genoeg goed gepresteerd heb, dan vind ik dat ik gefaald heb. Ik leg de lat te hoog voor mezelf".

Faalangst kan allerlei vormen aannemen, zoals:
Angst bij Sport/ muziek (= motorische faalangst)
Angst bij proefwerken of toetsen, (= cognitieve faalangst),
Angst voor spreekbeurten, vragen in de klas beantwoorden (= sociale faalangst).

In onze faalangsttrainingen, bedoeld voor mensen in de omgeving Maastricht, Heerlen, Sittard, vergelijk je negatieve gedachtes en gevoelens met de werkelijkheid. Je gaat inzien waar je sterkte zit en hoe je daarmee nieuwe stappen aandurft die je niet voor mogelijk hield. Ben je bang om een fout te maken of jezelf weer teleur te stellen ? Hoe kun je weer voluit in het leven staan en daarvan genieten. Onze trainer/ begeleidster werkt reeds jarenlang met kinderen, jongeren en volwassenen op het gebied van faalangst.

Ik wil hulp bij faalangst voor mijn kind

Neemt gerust contact met ons op (045-571 44 48 of vul het contactformulier in.) Onze begeleidster zal u dan terugbellen. U kunt tijdens het eerste gesprek in aangeven wat de situatie van uw kind is. Aan de hand van haar bevindingen zal ze aangeven of wij iets voor u kunnen betekenen. Meestal wordt hierna een afspraak voor een eerste gesprek gepland met u en uw kind.

Onze faalangst trainingen zijn altijd afgestemd op iedere verschillende situatie. Dit betekent dat de coach aan het einde van dit gesprek zal aangeven hoe ze dit traject wil aanpakken. Ook zal het tarief dan besproken worden.

Meer trainingen voor scholieren