Hulp bij studiekeuze Maastricht

Je bent op zoek naar hulp bij het maken van een studiekeuze in de buurt van Maastricht. Je weet nog niet precies wat je wilt gaan studeren, of je twijfelt aan de studiekeuze die je hebt gemaakt. Heb je plannen om over te stappen naar een andere studie, maar maak je wel de juiste keuze? Davinci biedt hulp bij studiekeuze.

Hulp bij het maken van een studiekeuze is er voor elke studierichting en elk opleidingsniveau. Iedereen heeft recht op een opleiding die bij hem/haar past. Onze benadering van hulp bij het kiezen van een opleiding is geschikt voor iedereen, ongeacht de interesses of het opleidingsniveau. Wij kijken volledig onafhankelijk naar jou als persoon en je wordt niet in een bepaalde richting gedwongen.

Hulp bij studiekeuze Maastricht

Welke opleiding past bij mij?

Ben je op zoek naar een goede vervolgstudie en woon je in Maastricht of in de buurt van Maastricht? Je ziet dan waarschijnlijk door de bomen het bos niet meer. Er zijn zoveel opleidingen en nog meer richtingen binnen een studie, wat de juiste keuze maken erg lastig maakt. Door het afschaffen van de studiefinanciering wil je zeker geen tijd steken in een opleiding die het “net niet is”, maar wel gewoon betaald moet worden. Het maken van de juiste studiekeuze is daardoor nog belangrijker (of misschien zelfs lastiger) geworden. Neem contact op met Davinci voor hulp bij studiekeuze in de regio Maastricht. De vraag waar wij samen met jou een antwoord op willen krijgen is: “welke opleiding past bij mij?”. Het gaat niet alleen om welk beroep je wilt gaan doen, maar ook welke weg naar dat beroep het beste bij jou past. Het droomberoep kan je ontzettend aanspreken, maar de weg hiernaartoe moet ook aansluiten bij jou.

Lees hier meer over onze unieke aanpak voor hulp bij studiekeuze

Veranderen van studie

Een groot aanbod van opleidingen en onderwijsinstellingen aangevuld met geweldige uitgaansmogelijkheden en een schitterende omgeving maken van Maastricht een geweldige stad om je studie te volgen. Maar als je studie niet is wat je ervan had verwacht, is het toch een stuk minder aantrekkelijk. Je bent gestopt met je studie of je twijfelt of je nog wel door moet gaan. Maar wat dan? Een nieuwe studie kiezen is erg lastig, want hoe weet je zeker dat je deze keer wel de juiste keuze maakt. Davinci Training en studieadvies heeft jarenlange ervaring met het zoeken naar het antwoord op deze vraag.

Veranderen van studie Maastricht

Zoek je een leuke studie in Maastricht of wil je hulp bij je studiekeuze in de buurt van Maastricht, neem dan contact op met Davinci. Wij baseren ons advies niet simpelweg op een aantal vragen over interesses en vaardigheden, maar kijken naar jou als persoon. Een talent kan op heel veel manieren ingezet worden, dat maakt het onmogelijk om een goed studiekeuze advies te geven op basis van enkele vragen. Maak niet nog een keer de foute studiekeuze, maar laat Davinci je helpen bij het zoeken van een studie die écht bij je past. Wij hebben ervaring met hulp bij studiekeuze binnen alle opleidingsniveaus.

Lees hier meer over onze hulp bij het maken van een hernieuwde studiekeuze