Selectie assessment voor een snel en duidelijk beeld van uw sollicitant

Assessments worden aangevraagd door personeelsdiensten die snel een duidelijk beeld van hun sollicitanten willen. Bij interne mobiliteitsvraagstukken bieden onze E-assessments eveneens snel uitkomst. Ook bij een loopbaanswitch kunnen onlinetests hulp bieden.

Nadat u contact met ons hebt opgenomen en de vraagstelling duidelijk is, stellen wij een testpakket voor u samen. De prijs en de verder procedure wordt vastgesteld. Per e-mail krijgt de sollicitant gerichte vragenlijsten en/ of testen toegestuurd. Hij of zij maakt de tests binnen de gestelde termijn. Onze verwerking gebeurt binnen een halve dag. De uitkomsten geven middels een heldere rapportage, duidelijke antwoorden op competentie-, persoonlijkheids-, of loopbaanvragen. Hiermee is de procedure afgerond.

Toch kunnen de uitslagen een nadere uitleg oproepen. Daarom kunt vervolgens kiezen voor een adviesgesprek. Een van onze loopbaanadviseurs bespreekt dan de uitkomst van de testen. Er wordt vervolgens dieper ingegaan op de uitkomsten. Er wordt antwoord gegeven op vragen en u bent na afloop in staat, weloverwogen keuzes te maken. Da vinci onlinetests: " Snel inzicht in talenten, interessen of persoonlijkheid."