Reacties van eerdere cliënten

Hallo Elmy,
Leuk om wat van jullie te horen. Ik heb zeer goede herinneringen aan de testen en gesprekken. De uitkomsten gaven mij vertrouwen en inzicht. Hiermee heb ik een aantal plannen bijgesteld en voor mezelf haalbare doelen kunnen formuleren voor mijn carrière. Ik ben nu werkzaam als verpleegkundige binnen een psychiatrisch ziekenhuis te Rotterdam. Ik heb na een half jaar een vaste aanstelling gekregen, waar ik zeer trots op ben en wat veel vertrouwen gaf. Ik woon nu samen met mijn vriendin in Rotterdam. Ik heb haar leren kennen binnen de instelling, zij is werkzaam op een andere afdeling binnen dezelfde locatie. Wil nogmaals benadrukken dat ik zeer goede ervaringen heb met jullie beide. Zal jullie daarom van harte aanbevelen bij mensen in mijn omgeving. 

Met vriendelijke groet, Ron K


Hoi Elmy,
Zit inmiddels alweer in het tweede jaar van de opleiding Cultureel Erfgoed en het bevalt nog steeds! Heb binnen het eerste jaar mijn propedeuse behaald en ik ga binnenkort aan een hele leuke stage bij het Rembrandthuis beginnen.Dus alsnog bedankt voor de hulp, want ik heb zeker de goede keuze gemaakt.

groetjes, Maud


Hallo Elmy, 
Sorry voor deze late reactie, maar ik wilde je toch nog even iets laten weten. Het gaat heel goed met mijn studie. Ik zit nu in het tweede jaar van European Public Health en ga binnenkort naar het buitenland om daar mijn minor periode te vervullen. Ik ben zo blij dat ik via jullie deze studie ontdekt heb, echt heel fijn! Zonder de hulp en motivatie van Davinci was ik deze studie niet gaan doen, bedankt hiervoor! Ik wil je heel veel succes wensen in je nieuwe pand & als er vrienden, kennissen, familie of wie dan ook in de knoop zitten met hun studie keuze, verwijs ik ze met veel plezier door naar jullie! 

groetjes, Anna


Beste Elmy,
Dankjewel! Het is nu dik 2 jaar geleden dat ik bij jullie ben geweest voor de studiekeuzetest. Ik ben erg blij dat ik deze test heb gemaakt. Ik ga nog steeds met groot plezier naar Fontys Sporthogeschool in Eindhoven. Op dit moment zit ik in het 3e jaar en met mijn studie gaat het heel goed. Deze weken leg ik de laatste loodjes aan de minor die ik volg, ik organiseer met een studiegenoot een skistage voor 2e jaarsstudenten naar een skischool in Kaprun waar zij in februari 1 week zullen lesgeven. Dit is voor hen een verplicht onderdeel van hun studie.Als alles zo doorgaat zoals nu zal ik over 1,5 jaar afstuderen. 

Met vriendelijke groeten, Hans


Hallo Elmy,
Het gaat goed met mij. Ik heb helaas niks meer kunnen doen met de uitslag van de test: een hbo sport- opleiding is er niet van gekomen. Zoals afgesproken had ik na de test contact opgenomen met het Fontys, maar die zeiden dat er geen mogelijkheid was om de opleiding verkort te doen. Verder stonden ze er niet voor open toen ik vroeg om op gesprek te komen om wat vragen te stellen over de opleiding. Ik moest maar naar de open dag komen en die was pas na ingang van het nieuwe schooljaar. Sowieso was de aanmelding al te laat en konden ze niks voor me regelen zeiden ze. Dus die opleiding heb ik niet meer gedaan. In mijn vrije tijd doe ik wel veel met sport en natuur is ook een passie van mij. Ik zit nu uiteindelijk in de verkoop, wat volgens de test ook wel bij mij past. Voor nu vind ik het erg leuk, erna zie ik wel weer verder:) In ieder geval bedankt voor jullie interesse!

Vriendelijke groetjes, Daniëlle


Beste Elmy,
Het is inderdaad alweer een tijd geleden sinds mijn studiekeuzeonderzoek! Ik wist destijds helemaal niet wat ik wilde doen aangezien alles mij wel leuk leek. Ik heb toen voor de studie 'Econometrics and Operations Research' in Maastricht gekozen en die volg ik nu nog steeds. Geheel volgens planning zit ik nu in het derde jaar, dus als het goed is heb ik in de zomer mijn bachelor diploma! Ook ben ik pas net een week terug van mijn half jaar abroad in Canada (een verplicht studieonderdeel in Maastricht) en ik heb ook daar een geweldige tijd gehad; veel gereisd en gezien. Voor mij master ben ik nog niet helemaal uit over mijn richting. Alhoewel ik blij ben met het niveau en de richting van mijn bachelor, wil ik toch graag me distantiëren van de pure wiskunde en meer de economie (en interactieve) kant op. Wel ben ik van plan een vervolgsmaster te doen op deze bachelor, aangezien het anders zonde is dat ik deze drie jaar 'overleefd' heb, maar daarna ben ik van plan om nog een extra master te doen, wellicht iets van economie gecombineerd met psychologie zoals 'Human Decision Science'. Nogmaals bedankt voor de begeleiding destijds; het heeft mij een goed overzicht en idee gegeven van wat ik graag wil doen ook al moet nog blijken wat het precies zal worden.

Mvg, Ingrid


Elmy,
Het is alweer een tijdje geleden dat ik bij jullie ben geweest voor een studiekeuze-onderzoek. Ik zit inmiddels helemaal op mijn plek bij CMD in Maastricht. Afgelopen november heb ik dan ook mijn propedeuse in ontvangst mogen nemen. Nu ben ik vol op bezig met het tweede jaar. Ik wil jullie nogmaals bedanken voor alles, dit heeft mede mogelijk gemaakt dat ik nu in het tweede jaar zit.

Groetjes Kim


Dag Elmy,
Zoals je weet ben ik erg tevreden geweest over jullie expertise. Ik heb inmiddels al 1,5 jaar een baan als groepsbegeleider/cliëntbegeleider binnen de gehandicaptenzorg. Dit was in eerste instantie niet mijn droombaan. Ik was graag in een andere sector aan de slag gegaan om nieuwe (leer)ervaringen op te doen. Echter heb ik een jaar lang zeer intensief gesolliciteerd en heb geen baan weten te bemachtigen. Gelukkig belde een vriendin mij op en vroeg ik geen interesse had om binnen deze organisatie aan de slag te gaan. Ik heb toen opgebeld en kon met mijn ervaring (zonder sollicitatiebrief) meteen op sollicitatiegesprek komen. Ik was na 1 dag meteen aangenomen.
Toch kriebelt het nog steeds om in een andere sector aan de slag te komen (bijvoorbeeld als jobcoach) maar dit blijkt bijna onmogelijk. In eerdere vacature wordt namelijk gevraagd naar sollicitanten die al de nodige werkervaring hebben. Bij andere vacatures ligt het salaris dusdanig laag dat ik de switch ook niet kan maken. Jammer dat de arbeidsmarkt alleen maar kijkt naar werkervaring i.p.v. persoonseigenschappen.

Groetjes Erik