E- assessment  quickscan, prijsgunstig online testen. Vraag nu aan, snel resultaat!

Met ons E-Vinci/assessment ©  quickscan testen we binnen één dag na aanvraag uw kandidaat/ kandidaten. U ontvangt vervolgens online een compacte rapportage. U weet snel of de deelnemer over de geschikte persoonlijke eigenschappen en capaciteiten beschikt voor de functie. 

We beantwoorden vragen als:

E-Vinci/assessment © is een betrouwbare keuze als het gaat om selectie-assessments voor uw toekomstig personeel. Ook is dit assessment uitermate geschikt om een helder inzicht te krijgen in het functioneren van uw huidige werknemers. Onze online assessments bieden inzicht in de intellectuele capaciteiten en/ of persoonlijkheidskenmerken van een kandidaat. Op deze betrouwbare wijze kunnen we de feitelijke verwachting vaststellen met betrekking tot succesvol functioneren.

E-Vinci/assessment ©, is eveneens het meest geschikte quickscan assessment instrument om een groep (teams, afdelingen, sollicitanten) op een praktische wijze te testen. Iedere deelnemer krijgt de zelfde kans om zich optimaal te presenteren.

Door de samenvoeging van alle gegevens krijgt u antwoord op vragen als:

Hier vindt u een overzicht van onze testpakketten

Welk werk- en denkniveau heb ik? kijk hier voor een snel resultaat.

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op of klik hier om een E-Vinci/assessment aan te vragen