Praktische sollicitatie ondersteuning

Schrijfhulp
Veel mensen hebben moeite met het schrijven van een goede brief of c.v. Houd er rekening mee: wanneer u zich de moeite doet om te gaan schrijven, moet u er ook voor gaan! Dit betekent dat de brief moet staan als een huis; doelgericht, geheel afgestemd op de vacature, foutloos en vooral dynamisch en actief! Wij stellen onze kennis en ervaring volledig ter beschikking. Het is en blijft uw brief, maar wij zorgen voor de perfecte afwerking. Wanneer u telefonisch of per mail ondersteuning vraagt, zorgen wij binnen één werkdag voor het eerste contact. Nadat de eerste afspraken zijn gemaakt, starten we meteen onze dienstverlening op. Brief/ cv- ondersteuning gebeurt telefonisch in combinatie met email.

Gespreksvoering
Voor het oefenen van een sollicitatiegesprek ontvangen wij u bij ons op kantoor. U heeft ons vooraf de advertentie, uw sollicitatiebrief (of sollicitatieformulier) en CV aangeleverd. Wij bereiden het gesprek voor. We zorgen dat we ons zoveel mogelijk kunnen verplaatsen in de reële situatie. Wanneer u dit wenst, leggen we het gesprek op video vast. Na het gesprek wordt alles uitgebreid geëvalueerd .U krijgt concrete tips en aanbevelingen. Onze ervaringen met dit programma zijn uitermate positief. Veel cliënten keken terug op een geslaagde sollicitatieprocedure.

Werkveroveren
Voor ondersteuning “werk veroveren” maakt u een afspraak bij ons op kantoor. Nadat u uw gegevens in het kort heeft voorgelegd, adviseren wij u heel concreet welke media, middelen en activiteiten voor uw specifieke situatie het meest geschikt zijn. We helpen u op weg om effectief en zelfstandig aan de slag te gaan. U kunt tevens gratis gebruik maken van ons uitgebreid informatiecentrum.

Informatiecentrum
Neem per mail of telefonisch contact op voor de tarieven en openingstijden van ons informatiecentrum. Praktisch alle informatiebrochures van o.a. universiteiten, HBO’s, MBO’s maar ook particulier onderwijs en bedrijfsopleidingen treft u hier aan. Ook informatie over uiteenlopende arbeismarktonderwerpen komt u hier tegen . Indien een adviseur aanwezig is, wordt er altijd naar gestreefd om een kort gesprek te kunnen voeren.

Vragen? 
Vul vrijblijvend het contactformulier in >