Bedrijven/organisaties

Functie - selectie Limburg: valide resultaten/ doelgerichte rapportage 
U bent op zoek naar de juiste medewerker. Niet zomaar iemand, maar de beste, die goede prestaties levert voor uw organisatie. U weet dat deze schaars zijn. Wij kunnen die voor u vinden. Naast kennis en betrouwbare tools, profileren wij ons door inzet met bevlogenheid en passie. Door onze kracht in werving en ons uitgebreide netwerk vinden wij altijd de beste medewerker voor u.

Aantrekken, selecteren en assessments
De hele procedure van aantrekken, selecteren en assessments in lijn met de strategie en doelstellingen van uw organisatie, is bij ons in goede en vertrouwde handen. Goed  personeelsbeleid  is strategisch belangrijk om concurrerend te blijven, omdat u zich wilt onderscheiden door het talent dat bij u aanwezig is. Geen enkel wervings- en selectietraject is hetzelfde en elk deel vraagt ook om een specifieke benadering. Daarom stellen wij u als klant centraal en benaderen wij elke opdracht op een persoonlijke manier. Wij verzorgen inmiddels ruim tien jaar de juiste man of vrouw  ook uit uw branche!Onze selectie-assessments vinden plaats binnen de wervingsprocedure. Wanneer u gedurende de sollicitatieprocedure een assessment bij ons laat uitvoeren, weet u zeker dat u de juiste persoon in huis haalt. Een selectieassessment zal achterhalen welke kans op succes iemand in de betreffende functie heeft. We meten harde functie- eisen zoals de gedifferentieerde capaciteiten maar ook  persoonlijkheidskenmerken zoals communicatieve- of managementvaardigheden. 

Faalangsttraining voor volwassenen die last hebben van faalangst en/of examenvrees en daar vanaf willen door middel van de individuele training in Heerlen. Bedrijven of instellingen die op zoek zijn naar een faalangst- of examenvreestraining voor een individuele medewerker óf voor een groep medewerkers biedt Da Vinci in Heerlen of Maastricht faalangsttrainingen of trainingen tegen examenstress.

 


Zie ook: De juiste timing, het juiste netwerk, de juiste instrumenten >