Gratis loopbaan ontwikkeladvies voor iedereen (reserveren is weer mogelijk) 

Gratis ontwikkeladvies voor werkenden en niet werkenden, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers)  bij Da Vinci in Heerlen , Maastricht

Dit traject wordt gefinancierd door het Ministerie van Sociale Zaken en is voor u geheel kosteloos!

Werkenden en werkzoekenden kunnen binnenkort weer kosteloos een ontwikkeltraject volgen bij een gekwalificeerd bureau zoals Da Vinci in Heerlen. Daarmee krijgen mensen zicht op de arbeidsmarktkansen die er in deze crisis voor hen zijn. Ook kunnen wij u ondersteunen bij het kiezen van de juiste (bij)scholing of tips geven bij het zoeken en solliciteren naar werk. Naar verwachting zullen veel mensen hiervan gebruik maken.


Reserveer hier alvast een deelnameplaats
 

De ontwikkeladviezen zijn onderdeel van het crisisprogramma NL Leert Door.

We zijn blij dat mensen vanaf nu bij ons gratis  aan de slag kunnen met een van onze loopbaanadviseurs: “ Da Vinci vindt het heel belangrijk dat mensen regelmatig nadenken over de toekomst van hun werk. Dat is altijd al zo, maar in deze crisis geldt dat misschien wel extra. Veel mensen zullen de komende maanden ander werk moeten gaan doen. Wie zich daar nu al op voorbereidt, kan sneller een overstap maken als dat nodig is.”

Meld u nu alvast aan voor een gratis loopbaan ontwikkeltraject bij Da Vinci in Heerlen. We kunnen dan voor u alvast een deelnameplaats reserveren.

De aanvraag van de subsidie en de betaling  gebeurt via ons kantoor. U hoeft zelf niets te regelen of betalen, hoe makkelijk is dat! 


Neem gerust contact op
 

Vanaf nu is het namelijk voor IEDEREEN (werkenden en niet werkenden, flexwerkers, ZZP’ers en ondernemers) mogelijk om een gratis  ontwikkel-advies aan te vragen. De overheid voert namelijk een subsidieregeling in: NL Leert Door.

Met ons  als onafhankelijk loopbaanadviesbureau ga je met  enkele praktische opdrachten in combinatie met  gesprekken uw nieuwe koers ontdekken. We kijken wie je bent, wat je kan en wat je wilt.  We gaan samen op zoek naar wat jij precies nodig hebt om verder te komen.

Je kunt je hier vast voorlopig aanmelden. Zodra de regeling start  zullen wij u benaderen. Hoe sneller u aanmeldt, hoe meer kans u hebt op zo’n gratis trajec, t.w.v. € 700,-.

U zit nog nergens aan vast, totdat we contact met u hebben.

 

Vraagt u zich wel eens af hoe uw huidige werk er over tien jaar uit zal zien?  Bestaat het werk dan nog wel? Dreigt er ontslag (door Corona?).

Zou u misschien niet iets heel anders willen? Wat zijn dan de mogelijkheden? En welke stappen moet u dan nemen? Het  gratis ontwikkeladvies voor iedereen biedt de mogelijkheid om, in een veilige omgeving en zonder verplichtingen, met een professionele loopbaanadviseur, over dit soort vragen na te denken en een plan voor de toekomst te maken.

Is een Ontwikkeladvies iets voor u?  Dan kunt u gebruik maken van het Ontwikkeladvies bij Da Vinci in Heerlen. U krijgt dan kosteloos persoonlijk en op maat gemaakt advies van een loopbaanadviseur. Tijdens persoonlijke begeleiding van in totaal minimaal vier uur, zullen uw persoonlijke kwaliteiten, behoeften, vragen, zorgen en kansen centraal staan. Na het volgen van het Ontwikkeltraject zult u meer zicht hebben op wat de toekomst voor u brengt en hoe u hier zelf invloed op kan hebben. 

Overweegt u een carrièreswitch? U krijgt een goed beeld van uw competenties. We werken samen aan een persoonlijk ontwikkelplan. Wilt hiermee aan de slag, neem dan contact met ons op.
Bent u werknemer, werkloos, zzpér of ondernemer? Dan kunt in aanmerking komen voor een gratis ontwikkelingtraject.

Het doel van het Ontwikkeladvies is dat het deelnemers stimuleert om de regie van hun loopbaan in eigen handen te nemen. Het Ontwikkeladvies geeft inzicht in uw toekomstperspectief van het huidige werk, de competenties en toekomstige loopbaanmogelijkheden van de deelnemer.

Tijdens een kennismakingsgesprek krijgt u te horen wat loopbaancoaching inhoudt en wat u ervan kunt verwachten.

Ik wil meer weten over het gratis Ontwikkelingsadvies van Da Vinci in Heerlen

Heeft u vragen, of wilt u meer informatie?

Neem contact met ons op