Individueel consult

U zit met een probleem wat betreft werk of opleiding. U weet niet goed raad met de situatie die u als complex, onduidelijk of gespannen ervaart. Verheldering of herkadering van het probleem door –of met hulp van- een onafhankelijke, deskundige buitenstaander is dan vaak zeer zinvol.

U heeft op dat moment (nog) geen behoefte aan uitgebreide onderzoeken, maar wel aan een korte en praktische analyse door een ervaren loopbaanadviseur die de situatie objectief en professioneel kan bekijken. Voordat u eventueel kiest voor een systematisch onderzoek, heeft u dus behoefte aan een persoonlijk gesprek waar u uw verhaal kunt doen. De adviseur tracht uw probleem helder te krijgen en u een stap verder te helpen in uw loopbaanplanning.

Het doel

Probleemverheldering: vertaling van uw vragen, c.q. problemen naar de kern Pragmatische voorlichting en adviezen: op basis van wat u vertelt, kan de adviseur u een indicatie, tips en enige handvatten geven ten aanzien van uw mogelijkheden Het consult kan dus dienen ter probleemverheldering, als smeermiddel, c.q. overgang naar verdere vormen van onderzoek, of het kan leiden tot praktische aanwijzingen waarmee u verder kunt.

Inhoud

Het consult omvat een individueel gesprek, raadpleging van informatie en documentatie uit ons informatiecentrum en mogelijk afname van enkele korte vragenlijsten Op basis van schriftelijke korte voorbereidende opdrachten gaat u met de adviseur een open gesprek aan, zonder rapportage aan het eind.

De werkwijze

Neem per mail of telefonisch contact met ons op. De bureau coördinator informeert u op basis van uw vragen en maakt meteen afspraken met u of verbindt u door met een adviseur. Het consultgesprek met de verantwoordelijke adviseur kan duren van een 0,5 uur tot 1,5 uur. Op basis van ervaring blijkt een uur vaak het minimum om uw situatie naar tevredenheid door te kunnen nemen. Als locatie kunt u terecht in het kantoor van Da Vinci aan de Akerstraat 140 in Heerlen. Neem gerust contact met ons op: 045 571 4448 of vul volgend formulier in.

Contact

De door u ingevulde informatie is succesvol verzonden.
Er is een fout opgetreden bij het verzenden van het formulier. Probeer het later nogmaals, of stuur ons een email.