Onderwijs

DA VINCI Studie en loopbaan advies voert voor scholen diverse screeningsonderzoeken uit. Ook verzorgen wij trainingen bij  (eindexamen) examenvrees voor vmbo, havo,vwo en hoger onderwijs.

 

Voor verschillende leerjaren onderwijsniveaus en doelstellingen.Faalangsttraingen voor scholen. Groepstrainingen voor faalangst. Mijn kind heeft faalangst. 

Bang voor het eindexamen vmbo, havo of vwo? Neem contact op voor de korte trainingen ( eind ) examenvrees. 

Screening sector of profielkeuze >
Leerlingen uit de derde klas HAVO/VWO en tweede of derde klas VMBO. De leerling krijgt inzicht in zijn/haar capaciteiten, studiehouding en belangstelling. Deze gegevens kunnen gebruikt worden, samen met gegevens die de school zelf verzameld heeft, om de leerling te begeleiden in zijn/haar keuze voor een profiel.

Screening studiehouding of motivatie >

Leerlingen VMBO, HAVO,VWO. De leerling/student krijgt inzicht in kenmerken als studiehouding/ schoolbeleving en motivatie. Deze gegevens kunnen gebruikt worden bij de leerling-/studenten-begeleiding.

Screening capaciteiten > 
Leerlingen klas 1,2 VMBO, HAVO,VWO. De leerling krijgt inzicht in zijn/haar capaciteiten. Deze gegevens kunt u gebruiken, samen met gegevens die u zelf verzameld heeft, om de leerling te begeleiden in zijn/haar keuze voor een leerweg.

Screening voor leerproblemen en sociaal-emotionele problemen >
Door middel van screeningsonderzoeken worden leerlingen met mogelijke leerproblemen en sociaal-emotionele problemen gesignaleerd. Denk bijvoorbeeld aan last van faalangst? Heb je examenvrees. Krijg je stress door het eindexamen?